Arrangementer

Arrangementer

Medlemmer med fuldt medlemskab har mulighed for at tilmelde sig vore arrangementer. Der vil typisk kunne deltage 100-120 i det enkelte arrangement. Der vil normalt være egenbetaling i kontanter, helst lige penge.

Tilmeldingsprocedure:

Obs. Obs. Obs. Vær opmærksom på at det enkelte arrangement har sin egen tilmeldingsperiode. Tilmelding vil være ca. 5 uger før afholdelse. Registreringssystemet, kan først benyttes fra de anførte startdatoer.

Tilmelding sker som hidtil via hjemmesiden kk-e.dk. Du klikker ind på det blå felt, du indtaster medlemsnummer og trykker. Du får altid en e-mail kvittering kort efter, ellers har du brugt forkert medlemsnummer, og er så ikke tilmeldt!

Hvis der er overtegnet, får du besked om at du er noteret på ventelisten.

Bliver du forhindret i at deltage er det meget vigtigt, at afbuddet er meddelt senest ved fristens udløb, som er mandagen ugen før arrangementet, tænk på dine kolleger på ventelisten!

Vi har normalt ikke mulighed for at ændre deltagerantallet overfor arrangements-stedet efter denne frist, og får så en unødvendig udgift.

Efterårsprogram 2019.

Dette er så programmet for efteråret 2019, håber i vil synes om det! Vi i bestyrelsen glæder os til nok engang at se så mange af jer som muligt.

Husk fortsat medlemsnummer, også når vi mødes.

Onsdag den 28. august: Guidet havnerundfart, mødested Nordre Toldbod 7, By og Havns bygning , ”vand”-trapperne ved pavillonerne, 09.45.

12 min. gang fra Østerport St. eller bus linje 1A fra Kongens Nytorv til Grønningen.

Kl. 10.00 afsejling med Canal Tours i delvist overdækket båd, husk derfor praktisk overtøj, hvis vejret mod forventning ikke arter sig!! Turen går rundt i hele havnen med evt. stop undervejs. Der sluttes i Christianshavns Kanal ved Torvegade kl. ca. 13. Vi byder på vand/øl og snacks ombord.

Toilet forefindes på båden!

Herefter går vi til  restaurant Ravelinen kl. 13.15, hvor vi får det kolde bord inkl. øl/vand/snaps/vin, samt kaffe/the med sødt.  Afslutning kl. 17.

Max deltagerantal er 133,  pris 100 kr. kontant ved mødestedet.
Tilmeldingsperiode: fra mandag den 15. juli med sidste frist mandag den 19. august

Torsdag den 19. september: foredrag i Odd Fellow Palæets koncertsal.

Torben Nielsen, som har arbejdet for kongehuset i 40 år, og bl.a. har deltaget i de kongeliges rejser rundt i Riget, fortæller om ”Årets gang i Kongehuset” i en Power Point præsentation. Vi mødes i Bredgade 28, kl. 11.00. (Bus 1A har stop lige efter) der er drikkevarebuffet og fra kl. 13, frokost med 3 stk. smørrebrød pr. næse samt  kaffe/the med sødt, afslutning kl. 15.

Intet max deltagerantal Pris er 100 kr. kontant ved indgangen.
Tilmeldingsperiode: fra mandag den 5. august med sidste frist mandag den 9. september.

Onsdag den 9. oktober: Musikaften i ”Krudttønden” Serridslevvej 2. København Ø. Kl. 19.00.

Dørene åbnes, som tidligere kl. 19.00 med frit bordvalg, vi sidder ganske tæt!!! Klokken 19.15 – 20 Velkomst, udskænkning og fordeling af sandwich, en til hver! Klokken 20.00 Intro ved Ivan Petersen. Derpå musik og sang fra 3 band’s, som underholder indtil omkring 22.30, med kort pause ca. 21.15.

Max deltagerantal 110, pris 100 kr. kontant ved indgangen
Tilmeldingsperiode: fra mandag den 26. august, til mandag den 30 september.

Torsdag den 7. november: Teateraften i Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Alle 57. Kl.18.30.

Vi skal opleve ”en Skærsommernats Drøm” af William Shakespeare. Adgang fra 18.30, velkomstbobler og intro i salen kl. 18.45 ved direktør Elisa Kragerup. Forestillingen begynder kl. 20.00 og forventes afsluttet ca. 22.30.

OBS. Hvad der nydes ud over "bobler" er for egen regning.

Max deltagerantal 80, Ingen egenbetaling kun billetudleveringen ved indgangen.
Tilmeldingsperiode: fra mandag den 23. september til mandag den 28. oktober.

Tirsdag den 10. december. Julefrokosten i Odd Fellow Palæets koncertsal Kl. 10.30

Adgang fra kl. 10.30 med opstillet drikkevarebuffet, julefrokosten serveres fra
klokken. 11.30.  Afslutning kl. 15.30.

Ingen begrænsning i deltagerantal og ingen deltagerbetaling!!
Tilmeldingsperiode: fra mandag den 28. oktober til mandag den 2. december.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og husk tilmeldingsperioderne og den nye tilmeldingsprocedure. Tilmeld via on-linetilmelding .

OBS. Kun medlemmer der betaler fuldt kontingent kan deltage i arrangementerne.

Vedrørende afbud:

Inden sidste frist, send mail til:  kke-aktiviteter@kk-e.dk.

 .

Husk, hvis du undtagelsesvis bliver tvunget til at melde afbud, efter fristernes udløb skal dette ske til Vita Seehuusen: enten til vita.seehuusen@icloud.com eller hendes tlf. 38 86 22 60. Eventuelt kan der ringes til KKE på telefon 33 21 86 72.
Velkommen til arrangementerne.

På gensyn
Bestyrelsen