Arrangementer

Arrangementer

Medlemmer med fuldt medlemskab har mulighed for at tilmelde sig vore arrangementer. Der vil typisk kunne deltage 100-120 i det enkelte arrangement. Der vil normalt være egenbetaling i kontanter, helst lige penge.

Tilmeldingsprocedure:

Obs. Obs. Obs. Vær opmærksom på at det enkelte arrangement har sin egen tilmeldingsperiode. Tilmelding vil være ca. 5 uger før afholdelse. Registreringssystemet, kan først benyttes fra de anførte startdatoer.

Du klikker ind på det blå felt, du indtaster medlemsnummer og trykker. Du får altid en e-mail kvittering kort efter, ellers har du brugt forkert medlemsnummer, og er så ikke tilmeldt!

Hvis der er overtegnet, får du besked om at du er noteret på ventelisten.

Bliver du forhindret i at deltage er det meget vigtigt, at afbuddet er meddelt senest ved fristens udløb, som er mandagen ugen før arrangementet, tænk på dine kolleger på ventelisten!

Vi har normalt ikke mulighed for at ændre deltagerantallet overfor arrangements-stedet efter denne frist, og får så en unødvendig udgift.

Forårsprogram 2021.

Kære medlemmer

Corona problemerne er jo på nuværende tidspunkt (december 2020) desværre ikke overstået, det kan begrænse eller ændre muligheden for at gennemføre det planlagte, herunder deltagerantallet.

Deltagelse er på eget ansvar, det er derfor vigtigt at man kun tager med, hvis man er frisk og rask, og ikke er en smitterisiko for andre.

Det er vigtigt, at man overholder de til enhver tid gældende afstands- og hygiejneregler og f.eks. medbringer mundbind og håndsprit.

Vi i bestyrelsen håber, at alle er kommet godt igennem efteråret og er raske og friske, og at vi kan gennemføre vores arrangementer med så mange af jer som muligt, medbringende det sædvanlige gode humør. Vi glæder os til gensynet i det nye år.

Husk fortsat medlemsnummer, også når vi mødes.

Hermed programmet for foråret 2021, det er planlagt i håbet om at evt. corona restriktioner ikke vil hindre afviklingen.

Onsdag den 10. februar: Metrolog Jesper Theilgaard fortæller om sit arbejde omkring klimaændringer og hvad det kan komme til at betyde for os alle i fremtiden, foredraget hedder: ”mellem orkaner og klimaændringer”

Vi mødes i Odd Fellow Palæet, Koncertsalen på 1.sal, kl. 11.00 i Bredgade 28.(elevatoradgang håber vi er fuldført) Metro St. Marmorkirken er nærmeste offentlige transport.  Vi regner med et spændende og meget aktuelt foredrag.          Kl.13, frokost med drikkevare og 3 stk. smørrebrød, kaffe/the med sødt, vi slutter kl. 15

 Tilmelding: fra mandag den 4. januar med sidste frist mandag den 1. februar.

Torsdag den 18. marts: KKE´s årlige Generalforsamling kl. 15.30.

Vi mødes igen i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, i koncertsalen.1.sal,

Nærmere herom i februar, hvor særlig indkaldelse udsendes.

AFLYST: Mandag den 26. april: Sorø og omegn. Akademiet, Klosterkirken og Parnasparken

AFLYST: Onsdag den 26. maj: Bustur til Skåne, med besøg i Sofiero Slotspark og frokost på Röstånga Gästgiveri/landevejskro

ARRANGEMENTET 26 maj 2021 aflyses.

Desværre må vi igen aflyse et af vores planlagte forårsarrangementer. Covid-19 restriktioner og forsamlingsforbud betyder, at vi ikke kan gennemføre arrangementet til Sofiero i Sverige.  Smittetrykket i Sverige, forsamlingsforbud samt gældende restriktioner betyder, at vi må aflyse.

Ændret: Mandag den 7. juni gennemføres med ny destination, Skovtårnet og Rønnede Kro.

Det oprindeligt planlagte arrangement må aflyses, da det kun ville kunne gennemføres med meget få deltagere. 

MEN – vi har fundet et andet spændende udflugtsmål på samme dato d. 7. juni 2021, hvor vi kan være 100 deltagere.

TILMELDING fra 3 MAJ. -  SIDSTE FRIST 31 MAJ.

Vi skal til SKOVTÅRNET i Rønnede med efterfølgende frokost på den nyligt renoverede Rønnede kro.

Der må vi være to selskaber af 50 personer. Vi skal sidde i 2 smukke separate lokaler.

HUSK – der skal forevises Coronapas eller gyldig negativ Coronatest (ikke over 72 timer gammel) både ved bus, Skovtårn og Rønnede kro.

Ved Skovtårnet er det en gåtur på max. 3 km. på egen hånd fra startstedet til toppen af Skovtårnet og retur.  En meget smuk tur og flot udsigt. Man går på anlagte og plane træbelagte stier. Gåturen op i Tårnet er en jævn stigning, og man behøver ikke at gå helt op. Man kan også nyde naturen i skovområdet.

Vi mødes på Sjælør station kl. 9.30. Vi kører i 2 busser.

Kl. 10.30. individuel gå tur til Skovtårnet eller i naturen rundt om, og forfriskninger.

Kl 12.30 afgang til Rønnede Kro.

Hjemme igen ca. kl. senest kl. 17.30

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og husk tilmeldingsfristerne og tilmeldingsproceduren. Tilmeld dig online på vores hjemmeside.

Kun medlemmer der betaler fuldt kontingent kan deltage i vore arrangementer.

Vedr. afbud:

Inden fristernes udløb mail til:   kke-aktiviteter@kk-e.dk

Husk, hvis du undtagelsesvis bliver tvunget til at melde afbud, efter fristernes udløb skal dette ske til Vita Seehuusen: enten til  vita.seehuusen@icloud.com ,eller tlf. 38 86 22 60.  Eventuelt kan der ringes til KKE på telefon 33 21 86 72.

Velkommen til arrangementerne og på gensyn

Bestyrelsen