Medlemsfordele

 

Medlemsfordele KKE:

Medlemmer med fuldt medlemskab har mulighed for at tilmelde sig foreningens udbudte arrangementer.

Der vil typisk kunne deltage op til 100-120 deltagere i de enkelte arrangementer. Se de enkelte arrangementer. Der kan være en egenbetalingsandel.

Faste medlemsfordele :

  • Du får tilsendt "Nyhedsbreve"
  • Som medlem af KKE har du mulighed for at blive medlem af indkøbsforeningen "Forbrugsforeningen", hvor du kan opnå rabatter ved indkøb af stort set alt fra dagligvarer, frisør til forbrugsgoder, benzin m.m.
  • Som medlem af KKE kan du tegne din private forsikringer hos Tjenestemændendes Forsikring. Du får gode forsikringer til god priser.Du kan bl.a. forsikre fra indbo,villa, hund ,til ulykke, bil, MC m.m. Tjenestemændenes forsikring er et lukket selskab, der kun forsikrer medlemmer af faglige organisationer der er indgået aftale med.
  • Som medlem af KKE kan du bibeholde lån i Tjenestemændenes Låneforening.Nye lån kan ikke optages efter 1.juli 14. Kræver man er medlem af en overenskomstdækket organisation.
  • KKE har et samarbejde med Lån & Spar og har etableret KKE Bank. Saml dine bankforretninger i Lån & Spar og få ekstra fordele, fordi du er medlem af KKE. Du får bl.a. en høj rente på din lønkonto og en ekstra bonusrente på din opsparing, gratis MasterCard og VISA/Dankort.
Mere om medlemsfordele.
Forbrugsforeningen (25. juni 2020)
Sommer i Danmark med bonus

Vi har samlet en masse spændende tilbud til dine medlemmer her til sommer.
Find alt fra forlystelsesparker, camping, sommerhuse og ferielejligheder til kroer og hoteller på Forbrugsforeningens hjemmeside. Med Forbrugsforeningskortet får medlemmerne op til 17% bonus på ferien!
Klik her:

 

Nyt fra TJM forsikring

Sommer-konkurrence for alle medlemmer
Vind 1.000 kr. til en planteskole hos vores forsikringsselskab TJM Forsikring.
Skrab 3 ens billeder og vær med i lodtrækningen om 10 x gavekort á 1.000 kr.

Deltag her https://tjm-forsikring.leadfamly.com/planteskole

Nyt fra FTF (20.03.2020)

Coronavirus får konsekvenser

I disse timer får vi rigtig mange spørgsmål fra vores medlemmer fx om kan få dagpenge, når de er sendt hjem fra arbejde. Vi sidder klar til med svar på dine og medlemmernes spørgsmål.

Følg med på vores hjemmeside, hvor vi løbende opdaterer råd og vejledninger. Vi har også samlet en række af vores svar på de mest almindelige situationer – både for medlemmer, der var i arbejde inden indsatsen mod corona og for ledige medlemmer, der i øjeblikket skal blive hjemme. Læs, hvad der gælder her.

Organisationssekretariatet er åbent man-fre kl. 9.00-15.30. Ring til os på: 8938 3948, eller skriv til: organisation@ftfa.dk

Ny telefontid for medlemmer

Vi har ændret vores telefontid for at passe på vores medarbejdere. Telefonerne er åbent man-fre i kl. 8.30-16.00.  Medlemmerne kan til os på: 7013 1312. Vores chat er fortsat aktiv fra kl. 8-18.

Mere hjælp på vej til ledige og selvstændige

Fornylig  har Folketingets partier forhandlet, og er nået frem til en historisk aftale, der bl.a. er en kompensationsordning for selvstændige og giver ledige tre måneders ekstra dagpenge, fordi marts, april og maj 2020 udgår af medlemmernes 2-årige dagpengeret. Vi afventer STAR for de nærmere retningslinjer.

Medlemmer i job

De almindelige regler for ret til dagpenge gælder stadig (bl.a. et års medlemskab af en a-kasse og arbejde i mindst et år).

Vi oplever, at arbejdsgivere sender medlemmer hjem uden løn. Her er det vigtigt, at arbejdsgiveren overholder opsigelsesvarslet, for at medlemmet kan få dagpenge fra første ledighedsdag.

Selvstændige

Regeringen har den 18. marts 2020 præsenteret et forslag til en støttepakke for selvstændige. Vi anbefaler indtil videre, at du undersøger, om du kan få hjælp fra forslaget.

Ledige medlemmer

Alle ledige skal følge anbefalingerne og blive hjemme i en periode. Det betyder, at de:
Ikke er forpligtet til at stå til rådighed
Ikke er forpligtet til at søge jobs (fx skal din joblog ikke opdateres)
Ikke skal deltage i samtaler
De får dagpenge som normalt, selvom de ikke står til rådighed. Ledige medlemmer skal huske i ”hjemmeperioden”, at:
Deres cv på jobnet.dk er tilgængeligt
De står tilmeldt som ledig på jobnet.dk
Sende deres dagpengekort den 24. marts
Foreløbigt skal de ikke stå til rådighed frem til den 29. marts 2020.

I FTFA hjælper vi jer, når I forhandler.

Når I forhandler med arbejdsgivere, så tag os med på råd. Vi ved, hvad det betyder for medlemmerne og deres ret til dagpenge, hvis de eksempelvis skal indgå i en aftale om arbejdsfordeling, eller hvis arbejdsgiveren forslår en fratrædelse.

Stigning i antal ny-ledige

Vi ser allerede nu en stigning i antallet af ledige. I skrivende stund har vi 2.056 ledige medlemmer mod 1.670 i marts 2019. I mandags fik vi alene 317 ny-ledige, og der kommer hele tiden flere ledige.

FTFA lukket for personligt fremmøde

Pt. har vi lukket for alle personlige henvendelser for at begrænse smitte af COVID-19. Du kan fortsat komme i kontakt med os på telefon og chat.

Har du spørgsmål?
Kontakt Organisationssekretariatet
på 8938 3948

Eller læs mere på FTFa.dk/organisation

Nyt 02/2020:

Rekordår i Forbrugsforeningen.
Det er fantastisk at vi forlader det gamle år med ny omsætningsrekord.

Den samlede omsætning i Forbrugsforeningen blev på 3,24 mia. kr., eller for at være helt nøjagtig 3.240.602.885 kr. fordelt på mere end 6,6 mio. betalingstransaktioner fra jeres medlemmer. Medlemmerne fik tilsammen over 200 mio. kr. i bonus og fordele.

Rekord mange medlemmer.
Vi får flere og flere nye medlemmer i Forbrugsforeningen. Tilgangen af nye medlemmer var 11.858. Og med 225.000 medlemsfamilier og 300.000 kortholdere har der aldrig været større opbakning til foreningen og vores i dag mere end 4.000 samarbejdspartnere.

Bonus til Københavns Kommunes Embedsmandsforenings medlemmer.
Københavns Kommunes Embedsmandsforening's medlemmer handlede i 2019 for 1.100.826 kr. og de i alt 68 aktive medlemmer optjente ikke mindre end 75.041 kr. i bonus, svarende til en bonus på 1.104 kr. pr. medlem i snit.

Nyt 01/2020:

Book din feriebolig for den kommende sæson:

Nu kan du booke en dejlig feriebolig af Interesseforeningens ferieboliger i Blåvand og Prag for den kommende sæson, som løber fra uge 19 2020 til uge 17 2021.

Du kan komme i betragtning til ferieboligerne, når du har forsikringer i TJM Forsikring.

Ferieboligerne fordeles ved lodtrækning. Efter endt lodtrækning - i løbet af uge 9 - vil de uger, der ikke er booket via lodtrækningen være tilgængelige til booking efter først til mølle-princippet .

Book feriebolig her: https://www.interesseforeningen.dk/

Kender du dine fordele hos Lån & Spar? (04/2019)

KKE er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af  KKE godt
Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank
Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde https://lsb.dk

og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af KKE få en række fordele og særligt gode vilkår:

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto

· Du er medlem af KKE og har afsluttet din uddannelse
· Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
· Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
· Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
· Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsvilkaar.

Kontakt os

www.lsb.dk/KKE

og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån.

· Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af KKE.
· Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
· Vælg mellem fast eller variabel rente
· Hænger du på et dyrt billån, så Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Beregn selv dit billån her

https://www.lsb.dk/kke/content/bil/billaansberegner/

Tryg Tjenestemændenes Forsikring
Ramsingsvej 28 A
2500 Valby
Tlf: 70 33 28 28
Fax: 44 20 66 28
E-Mail: tjm@tryg.dk
Hjemmeside: http://www.tjm-forsikring.dk

Du kan også kontakte din lokale forsikringstillidsmand, såfremt du har yderligere spørgsmål.
Medlemstilbud – Forsikringer fra Tjenestemændenes Forsikring.

Som medlem af KKE kan du tegne dine private forsikringer hos Tjenestemændenes forsikring. Du får gode forsikringer til gode priser. Du kan bl.a. forsikre indbo, villa, hund, ulykkesforsikring, bil, motorcykel m.v.

Tjenestemændenes Forsikring er et lukket selskab, der kun forsikrer medlemmer af faglige organisationer, der er indgået aftale med. Attraktiv pris og høj kvalitet.
Med en sluttet kundekreds bruger vi ikke kræfter på at erobre nye markeder. Vores administrationsomkostninger er næsten det halve af andre forsikringsselskabers. Det betyder attraktive priser og høj kvalitet for alle vores kunder. Er du medlem af Embedsmandsforeningen og kunde i Tjenestemændenes Forsikring, kan dine voksne børn også blive forsikret til samme priser.
Ingen selvrisiko og skadesdækning uden prisstigning på langt de fleste af vores forsikringer
Du kan tegne:
• Familieforsikring/indbo
• Villaforsikring
• Ulykkesforsikring
• Bilforsikring (inkl. trækkrog og vejhjælp)
• Motorcykelforsikring
• Knallertforsikring
• Campingvognforsikring
• Rejseforsikring
• Fritidshusforsikring
• Hundeforsikring
• Elektronikforsikring sammen med Familieforsikring
Ring på tlf. 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos Tjenestemændenes Forsikring.
Læs mere på http://www.tjm-forsikring.dk hvor du også kan se aktuelle tilbud og gode råd mod indbrud, skybrud og andre ulykker.
Se aktuelle priser og bestil forsikringscheck.

Tjenestemændenes Forsikring er en selvstændig enhed i Tryg, Danmarks største forsikringsvirksomhed. Det giver garanti for økonomisk soliditet. Rundt om i hele landet supporterer 81 forsikringstillidsmænd med alt det praktiske i forbindelse med tegning af forsikringer og anmeldelser af skader. Herudover varetager 50 ansatte i Valby kundeservice, skadebehandling og administration.
Tryg Tjenestemands Forsikringsforeningen yder støtte til KKEs medlemsrettede aktiviteter som medlemsmøder og sociale arrangementer i forhold til det antal medlemmer der deltager, som er forsikret i Tjenestemændenes Forsikring.
Lej feriehuse gennem Tryg Tjenestemands Forsikringsforeningen.
Forsikringsagenturforeningen har besluttet at investere i to ferieboliger - en bolig ved Blåvands Huk og en bolig i Prag.
Medlemmer af Embedsmandsforeningen, der har sine forsikringer i forsikringsforeningen, kan leje boligerne, der året rundt koster 3.500 kr. pr. uge. Seniorer kan leje på lige fod med øvrige, dog således at de ikke har fortrinsret i højsæsonen.
Oversigt over ledige ferieboliger og bestilling af feriebolig sker via Forsikringsagentur-foreningens hjemmeside.
Kontakt: Forsikringsagenturforeningen, Søndermarksvej 16, 2500 Valby, tlf. 36 13 25 24
Alle KKE medlemmer, der betaler fuldt kontingent, kan selvfølgelig deltage i KKEs arrangementer, også selvom man ikke er forsikret i Tryg Tjenestemænd.

Forbrugsforeningen

Indkøb med rabat m.m. Der henvises til:

 http://www.forbrugsforeningen.dk

Kontakt: Forbrugsforeningen af 1886, Knabrostræde 12, 1210 København K, Telefon 33 18 86 00 Fax 33 15 87 60 fbf@forbrugsforeningen.dk

Forbrugsforeningen udsender jævnligt medlemstilbud fra de forskellige leverandører. Tilmeld dig derfor Forbrugsforeningens Nyhedsbrev og hold øje med Forbrugsforeningens hjemmeside.
Kontingentfrihed første år til Københavns Kommunes Embedsmandsforenings medlemmer.
Vi har nu indført kontingentfrihed i de første 12 måneder for alle nye medlemmer af Forbrugsforeningen. Det betyder, at nye medlemmer får det første års medlemskab helt gratis.

Fortæl det til dine medlemmer

Vi synes, at alle jeres medlemmer skal kende til denne fordel. Vi vil derfor gerne have jeres hjælp til at fortælle de af jeres medlemmer, som endnu ikke er medlem af Forbrugsforeningen, at de nu får første års medlemskab gratis.
Forbrugsforeningen er en medlemsfordel, de kan opnå, fordi de er medlem af Københavns Kommunes Embedsmandsforening.