Medlemsfordele

Sidste nyt 29. november 2019:

Vind en rejse til 10.000 kr. med TJM Forsikrings julekalender

I år kan du deltage i TJM Forsikrings julekalender. Hver dag i december er der flotte præmier på højkant, og hver søndag er der gavekort på 1.000 kr. i adventspræmie til én heldig vinder. Jo flere dage, du deltager, jo flere lodder får du i lodtrækningen om den store præmie – et rejsegavekort på 10.000 kr. – som trækkes den 24. december. Du deltager ved at spinne lykkehjulet på vores hjemmeside – vær med, og husk at vi starter med en adventslodtrækning!

Deltag her https://tjm-forsikring.leadfamly.com/decemberhjul

Medlemsfordele KKE:

Medlemmer med fuldt medlemskab har mulighed for at tilmelde sig foreningens udbudte arrangementer.

Der vil typisk kunne deltage op til 100-120 deltagere i de enkelte arrangementer. Se de enkelte arrangementer. Der kan være en egenbetalingsandel.

Faste medlemsfordele :

  • Du får tilsendt "Nyhedsbreve"
  • Som medlem af KKE har du mulighed for at blive medlem af indkøbsforeningen "Forbrugsforeningen", hvor du kan opnå rabatter ved indkøb af stort set alt fra dagligvarer, frisør til forbrugsgoder, benzin m.m.
  • Som medlem af KKE kan du tegne din private forsikringer hos Tjenestemændendes Forsikring. Du får gode forsikringer til god priser.Du kan bl.a. forsikre fra indbo,villa, hund ,til ulykke, bil, MC m.m. Tjenestemændenes forsikring er et lukket selskab, der kun forsikrer medlemmer af faglige organisationer der er indgået aftale med.
  • Som medlem af KKE kan du bibeholde lån i Tjenestemændenes Låneforening.Nye lån kan ikke optages efter 1.juli 14. Kræver man er medlem af en overenskomstdækket organisation.
  • KKE har et samarbejde med Lån & Spar og har etableret KKE Bank. Saml dine bankforretninger i Lån & Spar og få ekstra fordele, fordi du er medlem af KKE. Du får bl.a. en høj rente på din lønkonto og en ekstra bonusrente på din opsparing, gratis MasterCard og VISA/Dankort.

Nyt om medlemsfordele.

10. april 2019

Kender du dine fordele hos Lån & Spar?

KKE er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af  KKE godt
Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank
Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde https://lsb.dk

og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af KKE få en række fordele og særligt gode vilkår:

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto

· Du er medlem af KKE og har afsluttet din uddannelse
· Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
· Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
· Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
· Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsvilkaar.

Kontakt os

www.lsb.dk/KKE

og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån.

· Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af KKE.
· Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
· Vælg mellem fast eller variabel rente
· Hænger du på et dyrt billån, så Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Beregn selv dit billån her

https://www.lsb.dk/kke/content/bil/billaansberegner/